Regulament Concursuri

Concursuri lunare, tematice.
Marius Bucur
Mesaje: 2
Membru din: Lun Noi 02, 2020 10:56 am

Regulament Concursuri

Mesaj de Marius Bucur »

Regulament:
  1. Concursul este deschis pentru oricine, indiferent de rasă, vârstă, planetă, condiție fizică, nas subțire sau borcănat, ș.a.m.d., precum și indiferent de experiența într-ale scrisului. Moderatorii pot participa la concurs și se supun acelorași condiții ca și ceilalți participanți.
  2. Fiecare participant poate trimite un singur text.
  3. Lungimea textelor trebuie să fie între 2.000 si 5.000 de semne. Textele care nu se încadrează între aceste limite vor fi descalificate pentru concurs, dar vor fi publicate în secțiunea de cenaclu literar general, unde vor putea fi discutate de cititori.
  4. Nu se acceptă texte cu tentă propagandistică, politică, rasiste ș.a.m.d.
  5. Textele cu accente erotice vor fi supuse unei analize imediate de către moderatori și șterse dacă încalcă limita bunului gust și a decenței.
  6. Textele vor fi postate pe forum în secțiunea Cenaclul Steaua Polară/Concursuri și vor fi adăugate după terminarea concursului în secțiunea specială de pe site.
  7. Jurizarea textelor se va face de către participanții la concurs și de către cititorii înregistrați pe forum.
  8. Textele înscrise în concurs trebuie să fie originale, nepublicate în altă parte (pe hârtie sau online) și să aparțină autorului (nu se acceptă traduceri).
  9. Autorul acordă hronic.ro dreptul neexclusiv de a publica online și pe suport fizic textele intrate în concurs pe o perioadă nedeterminată. Textele pot fi retrase de către autor doar înainte de a începe jurizarea.

Încuiat