Creatorii de povești

0

Autor: Irina Ismail (coord.)
Imi plac povestile. Imi place sa le ascult si sa le spun mai departe. Iar acum, de cand sunt mama de minune, povestile le redescopar si cu Andrei-Ioan. Amandoi am intrat cu mare drag in lumea Creatorilor de Povesti. O lume minunata, in care micii scriitori ne-au primit cu bratele deschise, iar noi ne-am bucurat de fiecare poveste in care au pus creativitate, emotie, suspans, bucurie. Daca vrei sa uiti de tot si toate, intra in lumea Creatorilor de Povesti!

Ioana Maria Moldovan

Propunerea Irinei Ismail, coordonatoarea acestei calatorii in lumea povestilor si a copilariei m-a suprins in mod placut, mai cu seama ca venea intr-un moment in care pandemia inchisese portile scolilor si teama de necunoscut pusese stapanire pe noi toti.

In incercarea de a gasi solutii si activitati atractive pentru copii, clubul Creatorii de Povesti , s-a dovedit a fi o propunere pe placul celor mici, o activitate captivanta si asteptata cu mult interes de cei mici si care, iata, a nascut acest proiect minunat al copiilor pentru copii.

Orele online in care le-a fost starnita creativitatea si provocata imaginatia au fost primite cu mare bucurie si entuziasm de cei mici, rezultatul muncii lor sperand a fi apreciat de publicul cititor. Am fost extrem de impresionata sa aflu ca cei mici au fost de accord ca munca lor sa fie daruita copiilor mai putin norocosi, copiilor cu dizabilitati din cadrul Scolii Primare CONIL.

Sunt fericita sa vad, pe zi ce trece, faptul ca noua generatie impartaseste valori precum empatia, prietenia, toleranta si acceptarea, iar asta imi da speranta intr-un viitor mai bun pentru toti copiii. Fiecare copil este o lume, iar noi, la CONIL, ne straduim sa descoperim si sa stimulam talentele fiecarui copil, provocandu-l dar mai ales incurajandu-l permanent. Va invit sa cititti aceste superbe povesti inocente si atat de sincere scrise de copii minunati, talentati si extrem de isteti, gandindu-va totodata si la binele facut copiilor cu cerinte speciale, beneficiari ai acestui proiect. Adela Hanafi, presedinte CONIL

About Post Author